Логин

Сентябрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Авг   Окт »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
180х68 YOUCONTROL
transparency_ua-01
ЦЕДЕМ
47887_original
banner_PRAVO-Z_180x68
banner_ZMINA_180x68
banner_UNCPD_180x68
banner_GURT_180x68
banner_GROM-PROS_180x68

Наша кнопка

Разместите нашу кнопку
у себя на сайте

Народная защита
Размер кнопки - 180x68px

код кнопки:
<a href="http://захист.zp.ua" > title="Народная защита" target="_blank"> <img src= "http://xn--80ane0bfp.zp.ua/wp-content/uploads/2012/03/nz-banner_180x68.gif" /></a>

Запоріжці підтримали армію 223 мільйонами гривень

За вісім місяців 2016 року платники податків сплатили до державного бюджету 223 мільйони гривень військового збору. Як зазначив начальник Головного управління ДФС у Запорізькій області Олексій Кавилін, це на 36,6 мільйона або майже на 20 відсотків більше, ніж очікувалося. При цьому істотно перевищено рівень минулого року – на 62 мільйони гривень або на 39 відсотків.

– На Запоріжжі зафіксована позитивна динаміка надходжень військового збору. З моменту його запровадження – з серпня 2014 року щомісячна сплата зросла щонайменше на 12 мільйонів гривень. Так, у 2014 році кожного місяця запоріжці забезпечували на підтримку Збройних Сил України, у середньому, 15,5 мільйона гривень, у 2015-му – 20 мільйонів, у нинішньому році цей показник підвищився майже до 28 мільйонів. Серед основних факторів – зростання мінімальних заробітних плат та результати заходів з протидії «конвертним» розрахункам та легалізації найманих працівників, адже військовий збір сплачується з легальних доходів, – підкреслив Олексій Кавилін.

Найбільше у поточному році сплачено військового збору у Вознесенівському районі м. Запоріжжя – 31,4 мільйона гривень, Шевченківському районі 28,7 мільйона, у м. Енергодар надійшло 23,6 мільйона, в Олександрівському районі обласного центру – понад 16 мільйонів, у Дніпровському районі – 14,6 мільйона. Мелітопольці спрямували майже 14 мільйонів гривень, у м. Бердянськ – більш ніж 12 мільйонів, у Комунарському районі м. Запоріжжя  – 10,6 мільйона. Також у лідерах зі сплати Заводський та Василівський райони, які забезпечили, відповідно, 9,6 та 8,6 мільйона гривень.

Як відомо, ставка військового збору становить 1,5% від об’єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.

Для резидента об’єктом оподаткування збором є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід; доходи з джерела їх походження в Україні, які оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання); іноземні доходи, отримані з джерел за межами України.

Об’єктом оподаткування нерезидента є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід з джерела його походження в Україні; доходи з джерела їх походження в Україні, які оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання).

 

Незабаром розпочне роботу Центр партнерства ДФС, — Роман Насіров

Важливим чинником  реформ  ДФС є курс на створення належних умов для обслуговування платників податків, поліпшення сервісів і послуг, підвищення довіри суспільства до служби. Відкриття «Центру партнерства» ДФС, яке відбудеться незабаром, стане черговим кроком у цьому напрямі. Про це заявив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

«Центр партнерства» буде універсальним місцем для обслуговування платників податків. Підприємці, які звертатимуться до Центру, зможуть отримати там необхідну консультацію стосовно роботи ДФС, а також матимуть можливість скористатися всіма сервісами фіскальної служби», — наголосив очільник відомства.

За його словами, сервіси і послуги, які надаються ДФС, тепер будуть сконцентровані в одному місці. «Досі подібних Центрів не існувало. Центр буде озброєний сучасним обладнанням, а підготовлений персонал допоможе отримати необхідні консультації з податкового та митного напрямів», — додав Роман Насіров.

Також «Центр партнерства» організує особистий прийом громадян та прийом платників при розгляді скарг чи апеляцій.

Весь процес буде організовано так, щоб все необхідне надавалося у стислі терміни і у повному обсязі.

 

Відділ організації роботи Запорізької ОДПІ

ГУ ДФС у Запорізькій області

Оставить комментарий

  

  

  


− пять = 1

Вы можете использовать эти HTML-тэги

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>