Логин

Февраль 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв   Мар »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
180х68 YOUCONTROL
transparency_ua-01
ЦЕДЕМ
47887_original
banner_PRAVO-Z_180x68
banner_ZMINA_180x68
banner_UNCPD_180x68
banner_GURT_180x68
banner_GROM-PROS_180x68

Наша кнопка

Разместите нашу кнопку
у себя на сайте

Народная защита
Размер кнопки - 180x68px

код кнопки:
<a href="http://захист.zp.ua" > title="Народная защита" target="_blank"> <img src= "http://xn--80ane0bfp.zp.ua/wp-content/uploads/2012/03/nz-banner_180x68.gif" /></a>

МІС 7 у медреформі

Наступним у списку Мінздраву значиться МІС Поліклініка без черг. Натискаючи перепосилання, ми опиняємось на сторінці з аналогічною назвою, можливістю отримання інформації українською мовою, доступу для пацієнтів (на Запорізьку область дія сервісу не поширюється). https://pb4.com.ua/
Є можливість прямого переходу на сторінку у Фейсбуці https://www.facebook.com/it4medicine/
та Ютубі https://www.youtube.com/channel/UCxwLk7O4PJQKVAGf7TI23jw , є графік роботу, номер телефону служби підтримки і звернутись електронною поштою до учасників проекту «Поліклініка без черг».

Не дивлячись на те, що сайт https://info.pb4.com.ua/#rec62201301 містить і адресу, і фото команди, що працює над проектом, він, як і всі інші, не містить юридичної назви підприємства. У відповідь на наше звернення у месенджері, нам оперативно її повідомили: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОЛІКЛІНІКА БЕЗ ЧЕРГ»/40635176, згідно даним аналітичної системи Уoucontrol, зареєстровано в Києві зі статутним фондом у 11 189 800,00грн. Засновниками є: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «АРІС». Код ЄДРПОУ засновника: 38518280 (99,41%), ЛЕБЕДЄВ ІВАН ВОЛОДИМИРОВИЧ з Дніпра та КРАВЧЕНКО ДМИТРО ВАСИЛЬОВИЧ з Білої Церкви, який є додатково бенефіціаром та керівником АТ «ЗНВКІФ «АРІС». Засноване 05.12.2012 зі статутним капіталом у 51 800 000.00 грн. І на сьогодні має незадовільний рівень фінансової стійкості.

Не дивлячись на неможливість фізичним особам скористатись сервісом МІС Поліклініка без черг в Запорізькій області, невиключне право (ліцензія) на використання Комп’ютерної програми «Медична інформаційна система «IT4MEDICINE» та пакети КПЗ отримали ряд запорізьких некомерційних комунальних підприємств. Такі як обласна інфекціна клінична лікарня ЗОР, КНП «Пологовий будинок №3″ ЗМР, КНП «Розівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Розівської селищної ради Розівського районуЗапорізької області, Комунальне некомерційне підприємство «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Енергодарської міської ради Запорізької області, Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оріхівської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Обласний перинатальний центр» Запорізької обласної ради, КП Комунальне некомерційне підприємство «Чернігівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області, Комунальне підприємство «Приморська центральна районна лікарня» Приморської міської ради Приморського району Запорізької області, Комунальне некомерційне підприємство «Амбулаторія загальної практики — сімейної медицини» Кирилівської селищної ради Якимівського району Запорізької області, Комунальне некомерційне підприємство «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Мелітопольська центральна районна лікарня» Мелітопольської міської ради Запорізької області, КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО»ВАСИЛІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»ВАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ,КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ «СІМЕЙНИЙ ЛІКАР» ШИРОКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ, Комунальне некомерційне підприємство «Територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області, Комунальне некомерційне підприємство «Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області, КНП «Запорізький регіональний ФКЛДЦ» ЗОР, КНП «Міська дитяча лікарня № 1″ ЗМР та інші. На загальну суму в 2020 році 7 808 853грн.

ТОВ «ПОЛІКЛІНІКА БЕЗ ЧЕРГ» через СОГ ГС «ІХЕЛС»/41118200 пов’язане з ФПГ Макрохім. Ключові особи — Борис Храновський та Василь Соколинський. Компанії групи займаються постачанням хімічної сировини і комплексним оснащенням лабораторій для різних галузей промисловості. Активи групи: АТ «Макрохім» та ТОВ «АЛТ Україна ЛТД».

КРАВЧЕНКО ДМИТРО ВАСИЛЬОВИЧ фігурував у матеріалах «Наші Гроші». А саме,08.12.2015 в матеріалі Лесі Іванової Скандальний «Укрбуд»:

«ТОВ «ФК «Житло-Капітал»
Зрештою останній персонаж у цій історії станом на сьогодні – фірма «Житло-Капітал», котрій «УБД» заклав в іпотеку майнові права на нерухомі об’єкти на Слобідці.

На сайті «УБД» фірма «Житло-Капітал» вказана як партнерська компанія. Власниками її значиться ТОВ «КТК-Груп», де в свою чергу власниками є Дмитро Кравченко і Олександр Терентьєв. Останній в 2008-2012 р.р. був директором «УКО-Інвест» Войцеховського. Разом з тим, «КТК» з 2012 р. є власником ТОВ «Каса народної допомоги». Цю фірму у 2009 р. співзаснував також описаний нами раніше заступник Пелиха – Сергій Якусевич, що знову повертає нас до нинішнього керівництва державної корпорації «УкрБуд».»
«Дійові особи скандалу з «Сонячною Рів’єрою»: ментор януковичевського завгоспа, заступник Кличка, відомий блогер, «гаманець» міністра доходів та інші.»https://nashigroshi.org/2015/12/08/skandalnyj-ukrbud/

Тож, попри заяви про легкість потрапити пацієнту до лікаря, мешканці Запорізької області (окрім Вільнянська) змоги скористатись медичним сервісом не мають.

Screenshot_28

Screenshot_33

Screenshot_34

Screenshot_29

Screenshot_31

Screenshot_32

Screenshot_30

Оставить комментарий

  

  

  


× семь = 63

Вы можете использовать эти HTML-тэги

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>