Логин

Январь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Дек   Фев »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
180х68 YOUCONTROL
transparency_ua-01
ЦЕДЕМ
47887_original
banner_PRAVO-Z_180x68
banner_ZMINA_180x68
banner_UNCPD_180x68
banner_GURT_180x68
banner_GROM-PROS_180x68

Наша кнопка

Разместите нашу кнопку
у себя на сайте

Народная защита
Размер кнопки - 180x68px

код кнопки:
<a href="http://захист.zp.ua" > title="Народная защита" target="_blank"> <img src= "http://xn--80ane0bfp.zp.ua/wp-content/uploads/2012/03/nz-banner_180x68.gif" /></a>

Отримано Акт перевірки інфекційної лікарні!

Проводячі послідовні дії з отримання Акту перевірки ДФС  КУ Запорізька обласна клінічна лікарня ЗОР, ми домагалися і від ДФІ надання копій  Акту перевірки КУ Запорізька обласна   інфекційна клінічна дікарня ЗОР.

Нагадаємо що цю перевірку інфекційної лікарні було проведено саме  за нашої ініціативи, і в своєму листі ми просили  перевіряючий орган надати нам результати перевірки після її закінчення. Але з  січня  2016 до  січня 2017 находили різні приводу відтягнути цю мить.

ДФІ- инфекционка

Було і затягування відповідей, і прикриття в грудні   тайною слідства по справі, яку було закрито ще у вересні. Доводилось  листуватися з ДФІ замість отримання інформації:

    «До Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області

                                                           Запит вдруге
Відповідно до ЗУ «Про доступ до публічної інформації» прошу надати на мою елетронну адресу zabol66zabol@gmail.com наступну публічно інформацію:
1. Копію Акту перевірки (яка була проведена в першому кварталі 2016 року) КУ Запорізька обласна інфекційна  клінічна лікарня ЗОР за період з 01.01.2013 по 01.01.2016 з усіма додатками.
Додатково повідомляю вам, що у відповідь на попередній аналогічний запит вами  було надано недостовірну інформації щодо  того, що запитувана інформація має статус  закритої через те, що є тайною слідства. Згідно відповіді ГУ НП в Запорізькій області, справу закрито ще в вересні 2016 року (відповідь надаємо). Тому на сьогодні підстав у  відмові в наданні запитуваної інформації немає».

І навіть намагання виставити нам рахунок за  надання інформації в паперовому вигляді, хоча ми просили в електронному.

Рахунок ДФІ

В діях ДФІ були і ознаки порушення ЗУ Про  звернення громадян, і ЗУ Про доступ до публічної інформації. Які варто було б оскаржити до Офісу Омбудсмана і покарати за порушення. але ми,  в цьому випадк, обрали за ціль не карати, а отримати запитувану інформацію. Для чого  надсилали роз’яснення до ДФІ.

ДФІ_скарга на ненадання інформації

Але на сьогодні у нас чергова перемога. Ми отримали копію акту перевірки  ДФІ КУ Запорізька обласна інфекційна клінічна лікарня ЗОР з усіма додатками на 489 аркушах:

Відповідь

1

2 (1)

3

Навіть швидкий перегляд  матеріалів дозволяє зробити висновок що  фахівці Департаменту охорони здоров’я   в обмежених повноваженнях і  стислий термін  знайшли більше порушень.

Ось висновки ДОЗ  2015 року.

розпорядження голови обласної ради від 06

Висновок_покрівля 6 відділення

Додатки до Висновку_покрівлі

дов¦дка ¦нфекц¦йна л¦карня КАДРИ

Фин-эконом

дов¦дка як¦сть надання мед.допомоги

звернення ДОЗ_установка систем

Оренда_¦нфекц¦йна

Рішення робочої групи

На покрівлі, яку було прийнято в експлуатацію в вересні  2014, було  укладено металочерепицю, яка була виготовлена лише в жовтні того ж року. Всі матеріали надані до міліції, постійно губились, з’являлись інші докази, справа закривалась, за нашим клопотанням поновлювалась. але знов закривалась.

Металочерепиця_10.14

 

 

 

 

 

 

Всі ці матеріали , як і матеріали співробітників лікарні про масові порушення фінансової дисципліни при видачі премій і нарахуванні заробітних плат, було надано ДФІ. Але марно.

Варто згадати яким переслідуванням  піддавалась Голова Правління ЗОГО «Народний Захист» і її родина за викриття і продовження роботи по цій лікарні. І суди, і справи, і залякування. Чого тільки не було.

Нагадаємо  що за матеріаламиі цієї    перевірки ДФІ  до ЄРДР було внесено відомості про правопорушення , але, як і всі попередні,  розслідування було   припинено, а справу закрито.

Відповідь НП_ДФС

 

 

 

 

 

 

Не дивлячись на те, що у відповіді зазначено що справа знаходилась у провадженні слідчої Бурмістрової Л.В., за нашими данними, відомості про закриття справи стандартно,  у зв’язку з відсутністю  в діянні складу злочину до ЄРДР внесено відомості про закриття справи ( як і про відкриття) Велічко.

Варто зазначити що така ситуація типова для цієї лікарні.  Це вже стало такою запорізькою забавою «Закрий справу лікарні після перевірки».

Тож до якого часу будуть відбуватися такі метаморфози?

Хто і коли наведе лад у цій лікарні?

Запитуйте, отримуйте інформацію, порівнюйте і вимагайте ладу.

Бо, схоже,  окрім громади скоро ніхто не розгребе ці Авгієві  стайні.

P.S. Раніше за допомогою аналітичної системи YOUCONTROL ми встановили, що лікарня неодноразово в судовому порядку  сплачувала борги як постачальникам комунальних кослуг, так і заборгованості по сплаті податків і  зборів.

http://xn—80ane0bfp.zp.ua/2016/12/youcontrol-dopomagaye-u-perevirci-komunalnix-ustanov/

Порівнюйте, чи знайдено було це перевіряючими ДФІ.

Оставить комментарий

  

  

  


6 − = один

Вы можете использовать эти HTML-тэги

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>